4.dan

Današnje dopoldne nam je bilo vreme še naklonjeno, potem pa je tudi nas dohitel dež. Poleg plavanja v bazenu smo si danes dan popestrili z ustvarjalnimi delavnicami, kino predstavo, pokaži kaj znaš in večernim plesom. Seveda smo vmes našli čas tudi za počitek. Praznovali smo še en rojstni dan. Jutri nas čaka še zadnji dan plavanja, pakiranje in pot domov.

3.dan

Sredo smo pričeli s čudovitim izletom z ladjico v Koper. Najprej smo si privoščili odličen sladoled in si nato nakupili spominkov. Pred odhodom nazaj smo imeli čas še za sprehod do panoramskega razgleda na Luko Koper. Pri kosilu smo praznovali že drugi rojstni dan, jutrni pa nas čaka še en. Pred popoldanskim plavanje smo imeli Lov na skriti zaklad. Pri plavanju vsi odlično napredujemo in pridno nabiramo nalepke v Plavalni knjižici. Večer smo preživeli v igri na zunanjih površinah in pred spanjem kot vsak večer prebrali pravljico za lahko noč.

2.dan

Kljub malce bolj spremenljivemu vremenu smo jo v primerjavi z nekateri deli Slovenije zelo dobro odnesli. Sonce nas je grelo večino dneva.Dan smo začeli z jutranjo telovadbo in ga po zajtrku nadaljevali s pisanjem razglednic. V zunanjem in notranjem bazenu smo izpopolnjevali svoje plavalno znanje. Počitek po kosilu smo poprestrili z morsko tombolo in ustvarjalnimi delavnicami. Nekateri so popoldansko plavanje preživeli v morju. Večer smo zaključili s športnimi igrami. Jutri nas čaka zanimiv dan, ki ga nestropno pričakujemo.

1.dan

Na obali nas je pričakalo sonce, ki nas je spremljalo cel dan. Po namestitvi v sobah in ogledu zdravilišča (predvsem obale :)), smo že imeli naše prvo kosilo. Po počitku in uvodih navodilih smo se odpravil plavati na zunanji bazen. Ker je bila voda presentljivo topla se nam ni prav nič mudilo ven, vendar smo morali, zaradi natačnega razporeda koriščenja bazenov, zunanjega zamenjati za notranjega. Tako bo potekalo naše plavanje vse dni. Malo bomo plavali zunaj, malo notri, nekateri pa tudi v morju. Po večerji smo se odpravili na pohod do Resljevega gaja, zadaj pa nas čaka samo še priprava na spanje in pravljica preden odidemo na počitek